Nieuwsbrief juli 2019

Het is al weer een paar weken zomer en dat betekent dat de juli uitgave van onze Nieuwsbrief weer op de (spreekwoordelijke) mat ligt. In deze Nieuwsbrief kijken wij terug op het afgelopen halve jaar, de nieuwe en bestaande projecten die zijn gestart, stellen wij het nieuwste bestuurslid Petra van der Heijden aan u voor en nodigen wij u ook uit om u aan te melden van het jaarlijkse sponsordiner op zondag 6 oktober in Bussum.

Dit maal ook een speciale bijlage bij onze Nieuwsbrief: een reisverslag van Hans Delzenne die namens het bestuur op bezoek was bij een aantal van de kindertehuizen waar wij projecten hebben gefinancieerd of nog steeds financieren.

De Nieuwsbrief van juli 2019 en de speciale bijlage zijn beiden volledig in kleur, waarbij zowel druk- alsook verzendkosten gesponsord zijn.

Wilt u de Nieuwsbrief (voortaan) digitaal ontvangen? Stuur dan een mailbericht aan secretariaat@panti-asuhan.nl, dan zorgen wij ervoor dat u op de digitale verzendlijst terecht komt! Klik hier voor de Nieuwsbrief juli 2019 en de Bijlage bij Nieuwsbrief juli 2019.

Reacties zijn gesloten