Bouw klaslokalen op Papua – 2018

Bouw klaslokalen St. Antonius van Padua College – 2018

Project bouw twee klaslokalen

Locatie: Sentani, Jayapura op Papua 

Door: parochie Amstelland i.c. Missie en Ontwikkelingswerk Amstelland (MOWA) in combinatie met Stichting Panti Asuhan
Contactpersoon Indonesië: de heer br. Nico Dister (contactpersoon St. Antonius van Padua College te Sentani, Jayapura op Papua)
Contactpersoon Stichting Panti Asuhan: de heer R. Kepel (voorzitter)
E-mail: secretariaat@panti-asuhan.nl

Toelichting

Naar aanleiding van het overleg met br. Nico Dister op 5 februari 2018 in Weesp, heeft br. Nico Dister een toelichting gegeven op onder andere het onderwijs aan de St. Antonius van Padua College. Jaarlijks is namelijk het onderwijs bij de St. Antonius van Padua College dusdanig in trek, dat zich telkens nieuwe kinderen aanmelden. Met een maximum van 25 tot 30 kinderen per klas, zorgt dat voor enorme druk op de bestaande capaciteit. Broeder Nico wist ons te vertellen dat de wens bestaat om een viertal klaslokalen aan te bouwen en dat voor twee klaslokalen hij reeds financiering had gevonden…

Mede in het licht van de Vastenactie 2018 van de parochie Amstelland (MOWA), wil het bestuur graag voorzien in de financiering van de andere twee klaslokalen.  waardeerde deze subtiele suggestie en zegde onder voorbehoud van een formele aanvraag inclusief sluitende begroting toe te voorzien in de realisatie van de andere twee klaslokalen.

Klik hier voor Begroting bijbouwen klaslokalen Padua College 2018.

Wordt vervolgd! Via de projectenomgeving op deze website houden wij u graag op de hoogte van dit nieuwe project!