Sanitaire voorzieningen kindertehuis Dorkas – 2016

Project sanitaire voorzieningen kindertehuis Dorkas

Locatie kindertehuis: Jakarta

Contactpersoon Indonesië: de heer Harry Ramaputra van panti asuhan Dorkas / kindertehuis Dorkas
Contactpersoon Stichting Panti Asuhan: de heer R. Kepel (voorzitter)
E-mail: secretariaat@panti-asuhan.nl

Toelichting

Het kindertehuis Dorkas te Jakarta is recent door de Stichting Panti Asuhan benaderd voor eventuele financiering van projecten. Door de directie van Dorkas is toen een project rondom de hernieuwing van de sanitaire voorzieningen voorgesteld. Het betreft in totaal 5 badkamers/toiletvoorzieningen bestaande uit 11 units waarvoor een totaalbedrag van €7.000,- benodigd is.

Op basis van de bouwtekeningen, foto’s van de huidige situatie en een begroting, heeft het bestuur in juni 2016 besloten tot financiering van de €7.000,- van dit project.

Dorkas kamar mandi 3 Dorkas kamar mandi 4 Dorkas kamar mandi Dorkas kamar mandi 3

In de zomer van 2016 heeft het bestuur van de Stichting Panti Asuhan een keurige voortgangsrapportage ontvangen van kindertehuis Dorkas. Bijgevoegde foto’s tonen aan dat in ieder geval de sloopwerkzaamheden zijn gestart.

IMG_6848 IMG_6849 IMG_6850 IMG_6851

Inmiddels zijn de nieuwe sanitaire voorzieningen gerealiseerd. Deze zien er prachtig en functioneel uit. De kinderen van kindertehuis Dorkas zijn er erg blij mee. Dank u wel voor uw bijdragen aan dit mooie project!

opgeknapt-1 opgeknapt-2 opgeknapt-3 opgeknapt-4 opgeknapt-5

Van de directie van kindertehuis Dorkas ontvingen wij een keurige verklaring en bedankbrief voor de financiering van hun nieuwe sanitair.

Wij houden u samen met de directie van kindertehuis Dorkas op de hoogte op eventuele andere projecten in het belang van de toekomst van de kinderen!