Vervolg sponsordiner: 11 oktober 2015

Wegens overweldigend succes heeft de stichting Panti Asuhan besloten om ook op de zondag 11 oktober 2015 een tweede sponsordiner te organiseren! Schrijf u nu in voor een heerlijk Indonesisch buffet voor slechts €29,50 per persoon, waarbij van iedere €29,50 een bedrag van €10,- naar een kindertehuis in Indonesië gaat! Het bestuur van de stichting hoopt tevens (nieuwe) donateurs in levenden lijve te ontmoeten en te bedanken voor hun financiële bijdragen.

De stichting Panti Asuhan bestaat al sinds 1977 en zet zich vanuit Nederland nog steeds met hart en ziel in voor kinderen in Indonesië en specifiek voor de vier Vincentius tehuizen in Jakarta. De stichting verwerft geld voor de ondersteuning van diverse kindertehuizen in Indonesië. Hiermee wordt bijgedragen aan projecten ter plaatse (bijvoorbeeld het project Bouw onderwijslokalen op Papua), maar ook aan primaire levensbehoefte als eten en onderdak.

Datum: zondag 11 oktober 2015 van 16.00 – 20.00 uur

Locatie: Restaurant Candi Borobudur aan de Stationsweg 36 te Bussum

Kosten: €29,50 per persoon voor het Indonesisch buffet (inclusief 2 drankjes)

Aanmelden: via secretariaat@panti-asuhan.nlof via 0294 263905

Gelieve bij aanmelding gelijk het totaalbedrag over te maken aan Stichting Panti Asuhan via NL41ABNA0467312745 onder vermelding van uw naam en het aantal deelnemers.

U kunt zich ook aanmelden bij het Restaurant Candi Borobudur met opgave van het aantal personen dat aan het diner zal deelnemen, waarbij u verzocht wordt meteen af te rekenen. Het is mogelijk om voor de deur aan de Stationsweg te parkeren (gratis). Daarnaast is het restaurant bereikbaar per openbaar vervoer: op circa 150 meter van het restaurant bevindt zich het NS station “Naarden-Bussum” en op circa 150 meter van het restaurant bevindt zich een busstation.

Let op: het restaurant heeft capaciteit voor maximaal 70 personen. Wees op tijd!

Reacties zijn gesloten