Nieuwsbrief juli 2020

De Nieuwsbrief van juli 2020 is vandaag digitaal uitgegaan en per post bezorgd! Mooi ‘leesvoer’ voor de zomer die al in volle hevigheid begonnen!

Door het coronavirus ofwel COVID-19 moeten wij op onze hoede zijn bij alles wat wij doen, op 1,5 meter afstand van elkaar. Enkelen onder ons hebben direct te maken gehad met het coronavirus: familieleden, vrienden, bekenden of zij zelf zijn ziek geworden door corona. Sommigen hebben zelfs een dierbare verloren aan het virus. Anderen helpen bijvoorbeeld vanuit hun cruciale beroep mee om het virus te bestrijden of ondervinden op economisch vlak vervelende gevolgen door het (deels) wegvallen van inkomen.

Onze Nieuwsbrief van juli 2020 gaat deels over COVID-19 en wat de effecten ervan zijn in Indonesië in de kindertehuizen en hoe wij als Stichting Panti Asuhan hebben kunnen helpen. Daarvoor zijn wij u ontzettend dankbaar en doen wij graag nogmaals een beroep op uw gulle giften. Deze zijn bedoeld om ook richting het einde van het kalenderjaar kindertehuizen nog een keer te kunnen helpen om dit virus het hoofd te bieden. Hiermee kunnen de tehuizen blijven voorzien in de zorg van kinderen die aan hen zijn toevertrouwd.

Tenslotte ons welbekende sponsordiner dat ieder najaar op de agenda staat. Omwille van de onzekerheden over een mogelijke ‘tweede golf’ in het najaar, komt het sponsordiner in 2020 te vervallen. Wij willen hierin absoluut geen risico nemen en richten ons daarom op de editie 2021.

Wilt u de Nieuwsbrief (voortaan) digitaal ontvangen? Stuur dan een mailbericht aan secretariaat@panti-asuhan.nl, dan zorgen wij ervoor dat u op de digitale verzendlijst terecht komt! Klik hier voor de  Nieuwsbrief juli 2020.

 

Reacties zijn gesloten