Nieuwsbrief december 2020

Het jaar 2020 zullen wij nooit meer vergeten. Het jaar dat ons wereldwijd (bijna) volledig in de greep heeft vanwege corona. Indonesië wordt ook hard getroffen, zowel medisch bezien alsook economisch. Dit heeft voor een ander verloop van financiering van projecten vanuit de Stichting gezorgd en lag vooral de focus om kindertehuizen financieel te laten overleven. Hiermee hebben wij op een andere manier dan gewoonlijk – mede door uw steun – een steentje kunnen bedragen in het leed van corona.

Desondanks hebben wij weer een Nieuwsbrief weten uit te brengen (dit maal op ‘glossy’ papier). Hierin een aantal boodschappen en berichten van mensen die nauw bij de Stichting betrokken zijn, naast de reguliere boodschappen over de lopende projecten.

Voor de volgende nieuwsbrieven van onze Stichting zijn wij overigens op zoek naar een (bedrijfs)sponsor voor de druk- en verzendkosten. Weet u een bedrijf of bent u zelf hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met het bestuur via secretariaat@panti-asuhan.nl.

Wilt u de Nieuwsbrief (voortaan) digitaal ontvangen? Stuur dan een mailbericht aan secretariaat@panti-asuhan.nl, dan zorgen wij ervoor dat u op de digitale verzendlijst terecht komt! Klik hier voor de Nieuwsbrief december 2020.

Reacties zijn gesloten