Meld u aan voor het sponsordiner op 10 oktober of op 17 oktober aanstaande!

Wij zijn blij om weer een sponsordiner met onze donateurs en andere belangstellenden te mogen organiseren! Door corona en de corona-maatregelen ziet het sponsordiner er wel iets anders uit dan dat u van ons gewend was.

Gegeven de afgenomen bezettingscapaciteit bij restaurants, organiseren wij een tweetal sponsordiners om eenzelfde aantal geïnteresseerden te kunnen ontvangen. Wij geven er de voorkeur om:

  • Op 10 oktober het sponsordiner plaats te laten vinden in Bussum bij restaurant Candi Borobudur voor degenen die al bekend zijn met de Stichting en ons werk.
  • Op 17 oktober het sponsordiner plaats te laten vinden in Soest bij restaurant Sempoerna voor geïnteresseerden die voor het eerst kennismaken met de Stichting Panti Asuhan.

Wees er snel bij gezien de beperkte capaciteit bij restaurants als gevolg van de 1,5-meter regel. De kosten zijn 35 euro per persoon, waarbij 15 euro ten goede komt van onze Stichting Panti Asuhan.

U kunt zich nu aanmelden bij het secretariaat (secretariaat@panti-asuhan.nl) voor een (1) van deze data. Uw aanmelding is pas definitief als u het (totaal)bedrag heeft overgemaakt naar onze rekening!

Indien u op de dag van het sponsordiner gezondheidsklachten heeft die gerelateerd zijn aan corona (hoesten, verkoudheid, koorts), dan verzoeken wij u dringend om dan niet te komen. Uw reeds deelname bedrag wordt dan teruggestort.

Reacties zijn gesloten