Bijzonder gezellig sponsordiner op Indonesische ambassade

Wij kijken terug op een bijzonder gezellig sponsordiner waar de Stichting Panti Asuhan en circa 70 van haar donateurs met open armen werden ontvangen door de Vice-Ambassadeur de heer Freddy Panggabean en een ruime vertegenwoordiging van zijn diplomatieke staf.

Ondanks dat Ambassadeur de heer Mayerfas wegens dringende verplichtingen elders op het laatste moment verhinderd was, werd het een gedenkwaardige avond.

De avond werd geopend met een dans van een traditionele dansgroep uit Sulawesi waarna Vice-Ambassadeur de heer Freddy Panggabean zijn welkomswoord hield. Hierin benadrukte hij de natuurlijke relatie die bestaat tussen Indonesië en Nederland, waarbij extra hulp voor kinderen die het zo nodig hebben, meer dan welkom is. Daarbij trok hij een parallel tussen de manier waarop zijn familie op Sumatra met elkaar omgaat en de wijze waarop de grote Stichting Panti Asuhan-beweging werkt: als één grote familie die er voor elkaar is en voor elkaar zorgt. Hij eindigde zijn verhaal door de Stichting en haar donateurs uit te nodigen voor een volgend sponsordiner in 2024 op de ambassade in Den Haag.

Na het welkomswoord richtte de voorzitter Roland Kepel zich tot de aanwezigen. Hij bedankte Ambassadeur de heer Mayerfas via de Vice-Ambassadeur de heer Freddy Panggabean voor de gastvrijheid om ons sponsordiner op de Indonesische ambassade te mogen houden. Ook bedankte hij mevrouw Puji Lestari en de heer Widi (Fransiskus X. Widiyarso) voor hun hulp bij het organiseren van deze avond. Namens de Stichting Panti Asuhan overhandigde hij aan hen een drietal speciale cadeaus en reikte hij bloemen uit aan de partners van de aanwezige diplomaten en ambassade staf.

Onze beschermheer burgemeester Maarten Divendal (burgemeester van De Ronde Venen) hield een verhaal over zijn familie en het feit dat hij trots is op deze vierde generatie bestuursleden die het werk van zijn ouders voortzetten.

Tenslotte lichtte de secretaris-penningmeester Laudy Konings aan de hand van een drietal videoboodschappen de ontstaanswijze en huidige situatie van de Stichting toe, beschreef hij de soort projecten die op dit moment mede worden gefinancierd, vertelde hij over de aanstaande bestuursreis (van 25 oktober – 11 november) om diverse instellingen te bezoeken en eindigde hij met zijn persoonlijke verhaal.

Tijdens de avond werd genoten van een overheerlijk Indonesisch buffet van restaurant Bumbu Jawa uit Den Haag. En onder het genot van een drankje werd door de bestuursleden met de vele aanwezige sponsoren die avond bijgepraat.

Klik hier voor de presentatie. De avond heeft uiteindelijk een bedrag van bijna 1.400 EUR netto opgeleverd. Waarvoor onze dank aan alle donateurs die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten