Persoonlijke uitnodigingen voor viering Panca Windu

Vanwege het 40-jarig jubileum van de Stichting krijgt het sponsordiner dit jaar een bijzonder tintje en is eerder sprake van een jubileum diner. Om deze Panca Windu (= 5 ‘Indonesische decennia’, waarbij 1 Windu staat voor 8 jaren) op een bijzondere wijze te vieren met onze trouwe sponsoren, heeft de ambassadeur van Indonesië, Zijne Excellentie de heer I. Gusti Agung Wesaka Puja, de Indonesische ambassade te Den Haag beschikbaar gesteld om receptie te houden. Zoals reeds aangekondigd maakt het bestuur hier graag gebruik van.

Afgelopen week zijn de persoonlijke uitnodigingen aan onze trouwe sponsoren gestuurd. De datum waarop het jubileum diner wordt gehouden is 7 oktober 2017. Inmiddels is met enkele medewerkers van de ambassade nadere invulling gegeven van het programma. Ontvangst vindt plaats vanaf 17.00 uur, waarbij om 17.30 uur de ambassadeur en de voorzitter van de Stichting Panti Asuhan ons van harte welkom heten. Het jubileum diner – in de vorm van een Indonesisch buffet, klaargemaakt door de kok van de ambassadeur – zal om 18.00 uur worden geopend.

Op dit moment stromen de aanmeldingen naar aanleiding van de persoonlijke uitnodigingen binnen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In geval niet alle persoonlijk genodigden zich aanmelden, komen mogen plaatsen beschikbaar voor open aanmeldingen. Houdt daarvoor onze website in de gaten!

Bekijk hier de Uitnodiging diner op 7 oktober 2017 die zijn verstuurd.

Voor meer informatie kunt een e-mail sturen aan secretariaat@panti-asuhan.nl.

 

 

Reacties zijn gesloten