Gezellig druk sponsordiner in Bussum

Voor het eerste sinds 2019 vond afgelopen zondag 10 oktober weer een gezellig druk sponsordiner in Bussum plaats. De insteek voor 2021 was/is om in Bussum bestaande donateurs en bekenden van de Stichting te verwelkomen en op 17 oktober in Soest belangstellenden voor het eerst te laten kennismaken van onze Stichting.

Door een andere tafelindeling konden wij in Bussum, toch een beetje rekening houden met het coronavirus, 51 deelnemers verwelkomen. Na de inloop van de gasten opende de voorzitter Roland Kepel het sponsordiner door iedereen te verwelkomen, en daarbij speciaal onze ere-voorzitter Jan Divendaal, onze beschermheer Maarten Divendal en twee oud-bestuursleden (Dick Marjot en Jimmy Dias).

Vervolgens lichtte de secretaris-penningmeester Laudy Konings het verloop van de jaren 2020 en 2021 toe, waarbij 2020 vanwege corona een uitzonderlijk jaar was. Het bestuur had in dat jaar besloten dat als gevolg van de coronacrisis en de daardoor ontstane economische crisis in Indonesië diverse kindertehuizen en instellingen een extra financiële impuls konden gebruiken om te kunnen (blijven) voorzien in het dagelijks levensonderhoud van de aan hen toevertrouwde kinderen. Daarmee kwam het bestede bedrag in 2020 boven de 100k EUR uit. Een ander deel van het budget is traditioneel besteed aan projecten, te weten het opzetten van de beroepsopleiding op Papua, het vernieuwen van het sanitair bij KDM en het financieren van een aantal operaties bij Sinar Pelangi.


Tenslotte hebben die middag de bestuursleden Moira Kaltofen en Isabelle Seelen een “Hoe goed kent u Indonesië”-quiz verzorgd waarbij wetenswaardigheidjes en kennis werd afgewisseld. De uiteindelijke winnaars van de quiz mochten als eerste het buffet openen.

Al met al een erg gezellig sponsordiner, waarbij wij op onze website na 17 oktober aanstaande zullen terugkoppelen wat het netto bedrag is dat tijdens de twee diners is opgehaald!

Voor de liefhebbers: er is nog plek op 17 oktober! Mail naar secretariaat@panti-asuhan.nl om je aan te melden!

Reacties zijn gesloten